Proiecte Case si Vile

1. Arhitectura Case si Vile

Proiectele de case reprezinta o preocupare constanta pentru noi. Arhitectura porneste de la prima nevoie umana, aceea de adapost: inainte de orice, oamenii construiesc case.

2. Proiecte de Case Tip

In acelasi timp am cautat si o cale mai usoara pentru cei care doresc sa construiasca, asa ca am realizat o serie de proiecte tip de case si vile.

Am reusit astfel sa oferim proiecte care se pot folosi in primul rand pe terenurile uzuale din orase, terenuri in general inguste. Inca din 2004, cumparatorii acestor proiecte pot sa afle intr-un timp record, de numai cateva saptamani cat va costa viitoarea casa si cum va arata. Totodata, proiectele tip sunt poate unele dintre cele mai ieftine de pe piata.

Proiectarea de arhitectura, structuri si instalatii este un serviciu scump. Include intotdeauna multe ore de munca din partea unor specialisti. Productivitatea nu poate sari de o anumita limita, orice incercari s-ar face. Consideram asadar ca singura solutie de a furniza si proiecte ieftine pentru case si vile este realizarea unui set de proiecte tip. Singura conditie este ca acestea sa fie intr-adevar ceea ce se doresc, nu proiecte vechi, refolosite.

Proiecte de Case si Vile: Proiect Vila Tip AProiecte de Case si Vile: Proiect Vila Tip BProiecte de Case si Vile: Proiect Vila Tip CProiecte de Case si Vile: Proiect Vila Tip DProiecte de Case si Vile: Proiect Vila Tip EProiecte de Case si Vile: Proiect Vila Tip FProiecte de Case si Vile: Proiect Vila Tip GProiecte de Case si Vile: Proiect Vila Tip G2Proiecte de Case si Vile: Proiect Vila Tip HProiecte de Case si Vile: Proiect Vila Tip I

Am cautat, de asemenea, sa gasim o solutie pentru persoanele care isi doresc in primul rand case mici si ieftine. Am realizat astfel doua proiecte tip de case dezvoltate in principal numai pe parter, dar avand posibilitati de mansardare.

 

www.pdf24.org    Expediere articol ca PDF