Proiecte Structuri de Rezistenta

Proiecte-Structuri-de-Rezistenta www.Structural-Design.ro

Proiecte Structuri de Rezistenta www.Structural-Design.ro

– Proiecte Structuri din Beton Armat: Cadre din beton armat, Diafragme, Structuri mixte,

– Proiecte BAR (Beton cu Armatura Rigida)

– Proiecte Structuri Metalice

– Proiecte Structuri din Lemn

Departamentul de Inginerie Structurala participa frecvent si ca proiectant de specialitate in cadrul unor proiecte complexe de arhitectura, rezistenta si instalatii conduse de arhitecti ai altor birouri si firme de proiectare.

Anul acesta, in luna Iulie, inginerii nostri au contractat primul proiect inafara tarii, in Italia. Este vorba de o spectaculoasa supraetajare a unor cladiri de birouri care se afla in patrimoniul unui mai vechi client.

Expertize Tehnice Structurale pentru Consolidari, Etajari, Modernizari, Restaurari, Alipiri la Calcane

Expertize Tehnice Structurale pentru Consolidari, Etajari, Modernizari, Restaurari, Alipiri la Calcane

Expertizele tehnice sunt realizate de inginerii nostri in colaborare si sub stricta indrumare a mai multor Experti Tehnici atestati. Acestea sunt realizate pentru interventiile la cladirile existente, cum ar fi: consolidari, restaurari, extinderi, supraetajari, modernizari, dar si pentru o serie de lucrari conexe, cum ar fi alipirile la calcan, excavatiile adanci, sau demolarile.

Proiecte Restaurari si Consolidari Monumente Istorice

Proiecte Restaurari si Consolidari Monumente Istorice

Unul dintre putinii ingineri structuristi atestati de Ministerul Culturii pentru lucrari la Monumentele Istorice este colegul nostru. In portofoliul companiei se afla zeci de proiecte de restaurare si consolidare a unor monumente, pornind de la cladiri religioase (biserici si manastiri), pana la palate si vile clasate ca monumente.

In acest deomeniu, Departamentul de inginerie structurala activeaza exclusiv in colaborare cu arhitecti de la alte firme de arhitectura, specialisti atestati de Ministerul Culturii.

Proiecte Incinte Sapaturi Adanci - Piloti Forati, Pereti Mulati

Proiecte Incinte Sapaturi Adanci – Piloti Forati, Pereti Mulati

Proiectele de incinte pentru sapaturile adanci in mediul urban reprezinta o alta nisa pe piata proiectarii pe care inginerii nostri sunt activi. Peretii mulati si pilotii forati folositi in mod curent in acest tip de lucrari presupun calcule complexe. Din 2007, cand primul proiect ce presupune asstfel de interventii a fost contractat, colegii nostri au solicitat indrumarea si verificarea unor ingineri structuristi specialisti in astfel de proiecte, cu o foarte mare experienta.

………………………………………………………………..

Mai ales in cazul inginerilor structuristi, politica companiei a fost dintotdeauna de a permite colegilor mai tineri implicarea tot mai mare in proiecte diverse, acordandu-li-se libertati si responsabilitati tot mai mari. Spre deosebire de alte birouri de structuri, unde inginerii mai tineri sunt pusi sa faca mereu aceleasi operatiuni in biroul nostru, studiul este cea mai importanta preocupare, fiind singura in masura sa permita dezvoltarea unor ingineri valorosi.

 

PDF24    Expediere articol ca PDF