Cariere Arhitecti si Ingineri

Arhitect sau Inginer Structurist?

Doresti sa te alaturi unei echipe de arhitecti si ingineri proiectanti?

Indiferent de nivelul tau de experienta, daca te simti pregatit sa te implici atat in proiecte de case si vile, cat si in cele de cladiri industriale, birouri sau pensiuni, uneori in proiecte de restaurare si consolidare, probabil ca iti vei putea gasi locul printre noi!

Esti pregatit sa experimentezi? Esti realist si pragmatic? Hotarat sa inveti in fiecare zi ceva nou? Iti doresti o cariera lunga si o dezvoltare personala temeinica?

Completeaza formularul de mai jos si atunci cand in echipa noastra va fi nevoie de un nou coleg, te vom invita la un interviu.

[contact-form subject=”Inregistrare Arhitect sau Inginer” to=”trilitica.frame@gmail.com”] [contact-field label=”Prenume, Nume” type=”name” required=”true” /] [contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /] [contact-field label=”Telefon” type=”text” required=”true” /] [contact-field label=”Arhitect sau Inginer?” type=”select” required=”true” options=”Arhitect (fara drept de semnatura),Arhitect (cu drept de semnatura),Conductor Arhitect,undefined,undefined,Urbanist,Inginer Structurist,Inginer Instalatii,Student Arhitect,Student Facultatea de Constructii” /] [contact-field label=”Experienta in proiectare” type=”select” options=”fara experienta,mai putin de 2 ani,2-5 ani,5-10 ani,peste 10 ani” /] [contact-field label=”Studii” type=”select” options=”Facultatea de Arhitectura Ion Mincu,Facultatea de Arhitectura din Iasi sau Timisoara,facultatea de Arhitectura \"Spiru Haret\",FCCIAB,Facultatea de Constructii din Iasi,alta universitate (Europa)” /] [contact-field label=”Computer Skills:” type=”textarea” /] [contact-field label=”Link catre portofoliul tau de proiectare si catre profilul de pe o retea de socializare” type=”textarea” required=”true” /] [contact-field label=”Alte date despre tine: Adresa, limbi straine, hobby-uri” type=”textarea” required=”true” /] [/contact-form]

PDF24    Expediere articol ca PDF